Make More with Welding Automation

EHD 7x7

Extra Heavy Duty -sarja

PEMA EHD-hitsaustornisarja on tarkoitettu erittäin vaativaan hitsausautomaatioon. PEMA EHD-sarjan hitsaustornit on aina suunniteltu asiakkaan vaatimusten mukaisiksi ja ne ovat erinomainen ratkaisu erityisesti raskaiden kappaleiden jauhekaarihitsaukseen erityisissä hitsausautomaatiosoluissa.

Main features 

PEMA EHD 7x7 on kooltaan 7 x 7 metriä (pysty- ja vaakaliikkeet). PEMA rullastot ja pyörityspöydät on integroitu PEMA EHD hitsaustornin kanssa, ja ne muodostavat yhdessä räätälöidyn ja  moduloidun hitsausautomaatiosolun, mikä soveltuu kaikkeen raskaan metallin tuotantoon. Tällä yhdistelmällä työkappaleiden automatisoitu hitsaus voidaan tehdä luotettavasti ja kaikkien tuottavuuden ja hitsaamisen korkeimpien standardien mukaisesti.

EHD -sarjan hitsaustorneilla voidaan hitsata sekä pitkittäis- että kehäsaumoja: pysty- ja vaakapuomi sekä kiskot ovat motorisoituja.  Pysty- ja vaakaliikkeiden lisäksi hitsaaminen on mahdollista myös pelkällä vaakaliikkeellä tai - optiona - kiskoliikkeillä. Torniin voidaan integroida kaikkien jauhekaarihitsausprosessien lisäksi nauhapinnoitus tai erilaisia kapean railon sovelluksia.

Download product datasheet in pdf format